Браво на нашите ученички

Браво на нашите прекрасни ученички Йоанна Йорданова от 11в клас и Мануела Стоянова 10в клас,...

ГРАФИК НА ИЗПИТИ

ГРАФИК НА ИЗПИТИ ЗА ОФОРМЯНЕ НА СРОЧНА ОЦЕНКА ЗА ВТОРИ УЧЕБЕН СРОК НА УЧЕБНАТА 2021/2022 г. ...

Патронен празник

Днес с гордост отпразнувахме патронния празник на нашата гимназия ПГИ "Робер Шуман".

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН ЗА БОРБА С НАРКОМАНИИТЕ И НАРКОТРАФИКА

По случай 26 юни МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН ЗА БОРБА С НАРКОМАНИИТЕ И НАРКОТРАФИКА, екип от петима уче...

Еньовден

Сутринта на 24 юни, Еньовден-Денят на билките, започна с освежаващ студен и топъл билков чай...

 • Браво на нашите ученички

  Понеделник, 04 Юли 2022 16:43
 • ГРАФИК НА ИЗПИТИ

  Понеделник, 04 Юли 2022 11:47
 • Патронен празник

  Вторник, 28 Юни 2022 18:10
 • МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН ЗА БОРБА С НАРКОМАНИИТЕ И НАРКОТРАФИКА

  Неделя, 26 Юни 2022 12:44
 • Еньовден

  Неделя, 26 Юни 2022 12:25
Вторник, 09 Декември 2014 17:48

УСПЕШНО НАЧАЛО

По случай Деня на банкера СА „Д.А. Ценов”, гр. Свищов, за трета поредна година организира Национално ученическо състезание по банкиране. То се проведе на 4 и 5 декември. За участие в гр. Свищов пристигнаха 108 ученици от 19 икономически гимназии от цяла България. Участниците бяха разпределени в 27 отбора. Разбира се, в състезанието взеха участие и ученици от ПГИ „Робер Шуман”, гр. Разград. Това са Весиле Фикретова, Даяна Свиленова, Станислава Руменова, Евлоги Иванов и Йордан Ивелинов от 12в клас, специалност „Банково дело”.

Пред тях бе поставено предизвикателство да разработят иновативна комплексна оферта за банково обслужване на институционалния клиент СА „Д.А. Ценов”. В предложеният банков продукт трябваше да присъства цялостно финансово обслужване на състава от преподаватели, служители от административния и помощния персонал на Висшето училище, докторантите и студентите в редовна и задочна форма на обучение. В разработването на иновативната идея ги насочваха ментори - студенти в академията. Последва упорита подготовка на всички отбори, която продължи дори и късно вечерта. Презентирани бяха много и различни банкови продукти. Нашите ученици се представиха достойно и доказаха отново, че могат успешно да работят в екип. Наградите раздаде проф. Теодора Димитрова - зам. ректор. Те бяха много и за всички участници в състезанието. Но най – голямата награда за нас е тази, че учениците ще бъдат приети като студенти в академията.

Гордост за нашата гимназия са и част от менторите- възпитаници на ПГИ „Робер Шуман”. Това са Джанан, Леман и Хелиан, завършили при нас предходната учебна година- сега студенти първи курс.

Остават в съзнанието ни спомени, много положителни емоции и нови приятели.

 

 

Прочетена 1326 пъти

Галерия със снимки